Hovedside TRØN
LAG NM 
2002

(Bilder: Harald Sæterøy)
Lag NM er over og som dere vet så tok vårt første lag en fantastisk 2 plass. På første plass kom Skogan på  tredje plass kom laget fra Drammen og fjerde Fossum.  På flere av disse lagene var det vell etablerte landslagsryttere som red.   Les hva  rytterforbundet skriver

SØLV i NM - Lag  sprang 2002
På Fredag 29 august startet alvoret for TRØN`s  tre lag under NM.   Resultatene fra det individuelle mesterskapet viser at vi  er en klubb som så absolutt må regnes med blant de beste. Vi ønsker alle TRØN ryttere lykke til !!

***  Etter første dag av Lag NM  så ligger TRØN`s første lag på en 7 plass, andre laget ligger noe lengre bak mens 3 laget er utslått.  Hele 29 lag deltar i NM og det er ny rekord.  Etter dagens konkurranse er det de 6 beste lagene som går videre til morgendagens finaler.  Vi krysser fingrene og håper på finaledeltagelse !!!

TRØN`s første lag er i finalen.   
Etter en utrolig spennende dag 2 av NM ble det klart at vårt første lag som består av  Ida & Chania,  Cecilie & Jaritas,  Maria & I-Costa og Ådne & Irich Miss gikk videre til finalen.  Kun 6 av 29 lag er kvalifisert til videre deltagelse og blant disse altså et lag fra TRØN.  Finalen starter Søndag (1/9) og her starter alle de 6 lagene med 0 feilpoeng så nå kan det bli alt fra seier til en 6 plass.  TRØN`s 
andre lag gjorde også en flott innsats, men klarte ikke å kvalifisere seg til videre deltagelse.

SØLV TIL TRØN !!
Så har det utrolige skjedd !  TRØN`s første lag sto imot det voldsomme presset og gjennomførte  en fantastisk finaleomgang. Det meste klaffet for våre ryttere, og vi kan se til bake på tidenes  beste NM for Midt Norske ryttere.
Skogan`s vinnerlag v/ Marianne Ulriksen, Marta Louise, Toni Hansen og 
Foran TRØN`s lag v/ Maria, Cecilie, Ida, Ådne
Parade ved de tre beste lagene
Skogan, Trøndelag Hestesportsklubb og Drammen
Ådne gratulerer Prinsessen med seieren
Klemmen kom etter bildet !!
Ida kan se tilbake på et fantastisk NM med finaledeltagelse i både NM individuelt og lag

Flere bilder på neste side

[Hovedside] [Top] [Resultater] [Terminliste]