Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

TRØN 20 år

Våre sponsorer

Stall Øysand

Melhus Hesteklinikk

Skagen Smie og Hovslageri

Team Entreprenør AS

Dafro

Drivstua Gartneri

Trøndelag Hestesportsklubb (TRØN)

Trøndelag Hestesportsklubb (TRØN) ble stiftet i 1999 og er underlagt Norges Idrettsforbunds lover og regler. Klubben ble raskt populær og vi har i mange år vært Midt-Norges største hestesportsklubb. Årsaken til det relativt store medlemstallet ligger i samarbeidet mot flere ridesentre og rideskoler i Trondheimsområdet. I tillegg er det også et nært og godt forhold til Melhus Videregående skoles rytterlinje, hvor hovedtyngden av elevene både bor og staller opp hest på senteret.

TRØN ønsker å gi et godt sportslig tilbud til alle nivåer innenfor ridesporten, men hovedområdene er sprang og dressur hvor sprang er desidert størst. Arenaen på Midt-Norsk Hestesenter/Stall Øysand er klubbens stevnearena. Her arrangeres det omlag 10 sprangstevner og 5 dressur stevner årlig. Senter/klubb treninger forgår ukentlig både på Øysand og på alle de samarbeidende ridesentrene.

I 2006 inngikk klubben en 5 årlig leieavtale med Midt-Norsk Hestesportssenter. I denne sammenheng ble det stiftet et eget aksjeselskap (100% eiet av klubben) for drift av senteret. Avtalen er viktig for klubben ved at vi får full rådighet over anlegget og bruken av dette for å kunne nå klubbens målsettinger. Dette har allerede gitt oss helt andre muligheter til å arranger stevner og treninger og vil være svært viktig framover.

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder Sprangreglement Statutter sprang Statutter dressur STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.