Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Våre sponsorer

Skagen Smie
og Hovslageri

Oppstalling på Sommerstevnet - Utvidet frist til 22. juni

Vi har blitt gjort kjent med at det på et par stevner på Østlandet i det siste har gått rykter om at gjesteboksene under Sommerstevnet er fullbooket, og at det derfor ikke er bryet verdt å melde til stevnet.

Med denne oppfølgeren til forrige sladderrunde om at stevnet var avlyst, ser det ut for oss som om enkelte av en eller annen årsak ikke ønsker at så mange som mulig skal få gleden av å delta på et attraktivt stevne i trøndelagen.

Som sist er dette selvsagt fri fantasi fra ryktemakerne. Det er korrekt at det har kommet mange anmeldelser fra hele landet, men vi har fremdeles ledig kapasitet i gjesteboksene, og også muligheten til å etterbestille flere.

På grunn av at enkelte kan ha blitt forledet til ikke å melde, utvider vi derfor fristen til å melde behov for oppstalling til 22. juni. Så altså; meld til stevne - velkommen skal dere være, og vi skal som alltid gjøre vårt beste for at alle skal få en positiv stevneopplevelse.

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder Sprangreglement Statutter sprang Statutter dressur STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.